Sposób przygotowania

Najpierw podsmażyć na masełku czosnek z cebulą po usmażeniu wlewamy bulion i to musimy zagotować , po zagotowaniu dodajemy musztardę , jogurt , listki bazylii posiekane i sól. Podgrzewamy cały czas mieszając , w tym czasie rozgrzać ruszt kotlety posmaruj oliwą i pieprzem i pieczemy na grillu po 5 minut z każdej strony podajemy z ciepłym sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne są
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne są
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nie jadłam jagnięciny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !