Sposób przygotowania

Buraczki umyć i upiec w pietarniku, obrać ze skórki i wydrążyć łyżeczką. Ryż ugotować mięso presmażyć z pokrojoną cebulą dodać przyprawy. Ryż wymieszać z mięsemi napełnić buraczki. Ułożyć w żaroodpornym naczyniy podlać pół szklanki wody,skropić olejem i zapiec. Chwilę przed podaniem polać śmietaną i trzymać w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    warto wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nigdy takich nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo oryginalny przepis, kusząca propozycja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo oryginalny przepis, kusząca propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawy przepis i patrząc po składnikach na pewno by mi smakowało :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis,takich buraczków nigdy nie próbowałam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pomysłowe :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Nadziewane warzywa to coś dla mnie ale buraczków w takim wydaniu jeszcze nie jadłam.
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    nadziewanych buraczkow jeszcze nie jadlam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !