Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka umyć przekroić na połowę, posypać przyprawą do kurczaka. Jajko rozbić i roztrzepać w talerzyku, pierś z kurczaka obtoczyć w jajku następnie obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju z obu stron.Podawać z ziemniaczkami lub frytkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też takie robię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tradycyjnie smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super chrupiący
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam takie chrupiące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smakowicie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Mięso prezentuje się bardzo smakowicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !