Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

podroby oczyścić pokroić w kostkę i smażyć na tłuszczu.Dodać zielę i liście i dzień wcześniej namoczone grzyby


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    od czasu do czasu dobrze się na nią skusić, dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pomysłowe i smaczne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne,smaczne jedzonko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    pestka

    dobre na obiad
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Podroby wiepSZowe???
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    dobre obiadowe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnością smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !