Sposób przygotowania

Kromki bagietki posmarować olejem i odstawić. Pozostały olej rozgrzać na patelni, dodać czosnek i lekko go podsmażyć. Zmniejszyć ogień, dodać cebulę, wino, doprawić solą oraz pieprzem i udusić na małym ogniu, stale mieszając. Włożyć suszone pomidory i dusić 1 minutę. Kromki bagietki przyrumienić w piekarniku, nałożyć masę cebulową, posypać pokruszonym serem i zapiekać około 3 minut. Podawać ciepłą z pomidorkami koktajlowymi przekrojonymi na pół, posypaną listkami bazylii.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    trochę wyszukane jak na szybkie śniadanko
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    brzmi pysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    mi już ślinka cieknie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    mój smak :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !