Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

mąke wysypujemy na stolnicy, dodajemy wszystkie pozostałe składniki i zagniatamy gładkie ciasto, które następnie wkładamy do lodówki na 1 godzinę.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Też czasem robię, ale trochę inaczej i bez smalcu :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Jestem fanką wszelakich pasztecików, ale zdecydowanie częściej robię je z nadzieniem kapuścianym. Z mięsem też chętnie spróbuję.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Apetycznie wyglądają. Zabieram do wypróbowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Idealne do barszczyku :)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Dokładnie :) U mnie paszteciki + barszczyk to nierozerwalne połączenie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !