Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pół cukinii i oczyszczone pieczarki zetrzyj na dużych oczkach tarki jarzynowej.
Pozostałe dwie cukinie przekrój wzdłuż na pół, łyżeczką wydrąż miąższ.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym taką cukinię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    cudnie wygląda na pewno dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Efekt końcowy piękny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dziękuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    wygląda rewelacyjnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobię jutro podobnie ja u Ciebie....
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zrób i daj znać jak Ci smakowało, jestem pewna, że wyjdą Ci super, bo przecież znam Twoje przepisy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    latem czesto u mnie byla
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha,zjadło by się
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna propozycja
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny letni obiad, niezwykle apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo apetycznie wygląda:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja w tym roku cukinie muszę przywozić od teściowej ,sama nie posiałam.:(
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ja co prawda mam w ogródku cukinię, ale rośnie jakoś tak rachitycznie. Mam nadzieję, że jak się pogoda wyklaruje, to cukinia podrośnie.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    w tym roku to te warzywka takie nijakie będą przez tą pogodę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !