Sposób przygotowania

Bagietki kroimy na plastry i podpiekamy w piekarniku aż ładnie się zarumienią.
Grzyby kroimy i smażymy na maśle z posiekaną cebulą- przyprawiamy Kucharkiem i pieprzem- dodajemy jajka i smażymy aż się całkiem zetną- często mieszając.
Kromki bagietki nacieramy czosnkiem- kładziemy na nie porcję grzybowej jajecznicy- posypujemy prażoną cebulką i posiekaną pietruszką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    super chyba wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    katoda

    Mniam, super wyglądają, aż zgłodniałam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    dla mnie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    coś dla mnie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super, na śniadanie, na kolację...
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    musi być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !