Sposób przygotowania

Rybę smażymy w panierce na głębokim tłuszczu. Paprykę i ogórki kroimy w cienkie plasterki,cebulę siekamy,wrzucamy do garnka,dodajemy resztą składników i gotujemy chwilę. Przekładamy w naczyniu na przemian z rybą i odstawiamy najlepiej na noc. :) Pycha!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ja się piszę na taką rybkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Moja mamusia taką robi i przyznam szczerze, że dla mnie bije na głowę rybę po grecku. Warto spróbować!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !