Sposób przygotowania

Pokrojoną w kostkę cebulę poddusić na maśle, dodać mąkę, zrobić zasmażkę i rozprowadzić rosołem. Do sosu włożyć flaki, pokrojoną w cienkie paski szynkę i przyprawy. Wymieszać, jeśli trzeba podgrzać i podawać z bułką lub ziemniakami.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    flaki to prawdziwe przysmaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Tak nie próbowałam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    na pewno pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ja tego nie jadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ja też nie lubie flakow:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    jakoś nie przepadam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ja też
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !