Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Jabłka obrane i pozbawione gniazd nasiennych pokrój w grubą kostkę i przełóż do rondla z grubym dnem.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    musi byś świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jeszcze dynię mam to napewno wypróbuję Twój przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wypróbuj, polecam, wyszła gęsta, kwaskowa marmolada.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jak pysznie się prezentuje w słoiczku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    musi mieć fajny smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dziękuję za miłe słowa.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pycha !!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna marmoladka
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    a moja mama robi z dyni i pomarańczy też polecam, a tą chętnie wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    jeszcze takiej nie jadłam - czas spróbować :-)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dobrze mieć w zapasie na zimę taką marmoladę
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    kolor znakomity a smak muszę zrobić, żeby wypróbować
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja w zeszłym roku robiłam tylko z dynią ze słoika ,bo rozpadły mi się trochę kostki w marynacie i byłam zachwycona smakiem . myślę ,że twoja marmoladka też jest wspaniała ,bo kolorek zachwycający
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ile wychodzi tej marmolady ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Niestety nie z każdej odmiany dyni będzie taki ładny kolor marmolady, ta ma właśnie taki intensywny. Izabela to jest mała porcja, wyszło mi 3 takie jak na zdjęciu słoiki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    nie ma to jak marmolada domowej roboty:) palce lizać!!:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chyba musze ją zrobić bo dyni mam tyle aż szkoda ja zmarnować
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna taka swojej roboty:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna taka swojej roboty:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !