Sposób przygotowania

Dzień przed grillowaniem do oleju wsypujemy pikantną przyprawę do grilla oraz dajemy sól - mieszamy i wkładamy do marynaty skrzydełka na całą noc. Skrzydełka grillujemy na ruszcie, na dość mocnym ogniu przez ok 45-60 minut, w trakcie pieczenia posypujemy jeszcze przyprawą pikantną do grilla. Skrzydełka są dobrze doprawione i pikantne. Mają pyszną, chrupiącą skórkę

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    jej, zapachniało wczesno-jesiennym grillem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !