Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Oliwę mieszamy dokładnie z ziołami prowansalskimi, musztardą i Kucharkiem do potraw meksykańskich.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Wspaniale wygląda!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienity schab
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    takie swojskie mięsa są najlepsze! wygląda bardzo soczyście :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomita w smaku szynka. Skoro mamy taki przepis, może warto zrobić własną szynkę na kanapki, niz kupować nazpikowaną solą szynkę sklepową.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !