Sposób przygotowania

Jabłka i pigwę obrać i drobno pokroić ,podlać 1 szklanką wody i gotować często mieszając do rozpadnięcia się owoców (ja dodatkowo używam blendera ,aby konsystencja była gładka)dodać około 1/2 kg cukru i jeszcze smażyć c cukrem na malutkim gazie .bardzo często mieszając,aż całość zgęstnieje i zmieni kolor.
Gorące przełożyć do słoiczków i odstawić do ostudzenia .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Już nie mogę się doczekać, kiedy będzie pigwa w tym roku.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !