Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Jeśli mamy jelito grube przechowywane w soli to całą noc moczymy w zimnej wodzie. Następnie dokładnie myjemy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    może spróbuję....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale fajna kiszka, kartoflanej nie jadłam...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    bardzo lubię taką kiszkę!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ja robię trochę inaczej i przede wszystkim gotuję kichę na bardzo wolnym ogniu, ale pieczona też może być dobra :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jestem zachwycona.... I na pewno wypróbuję:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wow :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Bernadetta gotowana? Muszę ten przepis zobaczyć! :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    A ja wole wersje pieczona, ale z dodatkami, ale taka solo też jest dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Jolanta mi się nigdy jeszcze nie zdarzyło jeść kiszki gotowanej, nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje
  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Super przepis, jestem pod wrazeniem, na pewno sprobuje;
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    widziałam w jakimś filmie polskim :) super wynalazek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !