Sposób przygotowania

1. Cebulę obierz, pokrój w piórka. Rozgrzej olej i zeszklij na nim cebulę, mieszając, by się nie przypaliła. Lekko osól.
2. Dodaj ocet winny, wymieszaj i przełóż do rondla. Dodaj miód, wywar warzywny oraz koncentrat pomidorowy.
3. Dołóż przyprawy i pokrojoną w drobną kostkę papryczkę chili. Duś ok 20 min, mieszając, by nic nie przywarło.
4. Jajka usmaż na maśle i podaj na cebulowym chili. Przed podaniem oprósz sola i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !