Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Małe płotki, okonie, leszcze sprawiamy. Obcinamy głowy i dokładnie myjemy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    faktycznie złote! a mogę życzenie:)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszności
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jak widzę połów udany...
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przyznam szczerze, że polowałem na amura albo co najmniej dużego karasia :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    U mnie dzisiaj szczupak, jeden gotowany w całości, drugi smażony
  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Swietny pomysl z curry, ale rybki smazone na smalcu ????Ja zawsze na oleju, lub oleju z maselkiem, ale podobno o gustach sie nie dyskutuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    miałem akurat świeży smalec także się skusiłem. Na olej smażę głównie ryby mrożone, świeżo złowione zdarza mi się na smalcu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Złoto obecie w cenie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    uWIELBIAM :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    pycha ... obczaje ze szczupakiem!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smakowite te rybki.....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !