Sposób przygotowania

Ser twarogowy zmielić w maszynce do mięsa lub zmiksować. Do miski włożyć masło i rozetrzeć. Następnie dodać ser, śmietankę i utrzeć. Marchew i rzodkiewkę umyć, marchew obrać i wraz z rzodkiewką zetrzeć na tarce o dużych oczkach. połączyć z serem. Dodać natkę pietruszki i szczypiorek i drobno pokrojonego pomidora. Całość przyprawić do smaku solą, pieprzem i mieloną papryką, dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Samo zdrowie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    zapowiada się smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Coś na kanapki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !