Składniki:
fasolka szaragowa | 1/2 kg |
kiełbasa parówkowa | 30 dag |
cebula | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ketchup | 2-3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
fasolka szaragowa | 1/2 kg |
kiełbasa parówkowa | 30 dag |
cebula | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ketchup | 2-3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: