Sposób przygotowania

Umyte pieczarki kroimy i podsmażamy na czterech łyżkach oliwy,dodajemy posiekane cebule i razem podduszamy.Pietruszkę oraz seler myjemy obieramy i gotujemy.Pieczarki warzywa i soję mielimy w maszynce do mięsa dodajemy żółtka i przyprawiamy do smaku mieszamy,na końcu łączymy z ubitą z białek pianą.Wkładamy do wysmarowanej tłuszczem formy i pieczemy 40 min .Podajemy na gorąco z surówką albo na zimno z sosem chrzanowym lub tatarskim.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    pyszny pasztecik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    niezły na odmianę od zwykłego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !