Sposób przygotowania

Kapustę pokroić, posolić, ugotować wraz ze startą na tarce marchewką, wywalić na cedzak i ostudzić. Wtedy dobrze odcisnąć i posiekać (albo nie jak dobrze pokrojona). Przysmażyć na rumiano cebulę, dodać kapustę , - doprawić sola pieprzem , przyprawa do zup. Chwilkę razem podsmażyć , cały czas mieszać . Podawać z dowolnym makaronem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    Extra przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    takiego jeszcze nie jadłam
  • 4
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    warte sprobowania
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    oj, zjadłabym...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !