Sposób przygotowania

1. Groch zalej wodą, mocz przez noc. Następnego dnia ugotuj, aż będzie miękki. Przetrzyj przez sito.
2. Ugotuj marchewkę, seler i por. Przestudzone warzywa zmiksuj z grochem, jajkami, roztartym czosnkiem, podsmażoną cebulką i bułką tartą. Masę przypraw solą i pieprzem, majerankiem oraz posiekana natką.
3. Z masy formuj kotleciki. Smaż na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    to coś nowego dla mnie, jestem ciekaw jak smakują takie kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    Takich nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    Takich nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pomyslowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !