Sposób przygotowania

Wszystkie przyprawy dokładnie wymieszać.
Pałki umyć, osuszyć i włożyć do woreczka.
Wlać marynatę, związać koniec woreczka.
Pałki masować w woreczku około 2 minut, aby dokładnie zostały pokryte marynatą.
Włożyć woreczek z pałkami do lodówki na 3-4 godziny.
Po tym czasie wyłożyć pałki na blaszkę do pieczenia.
Piec 40 - 45 minut w temperaturze 175 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Takie mięsko to ja lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    maryśka

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawie sie zapowiad a
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    alez apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    alez apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !