Sposób przygotowania

Ananasa przekroić na 2 połówki.Z jednej części wydrążyć miąższ i zlać sok, który się wytworzył. Wydrążony ananas pokroić na małe kawałki(zachować sok). Resztę owoców pokroić na mniejsze kawałki.Sałatę opłukać i porwać na kawałki. Mięso posolić, popieprzyć świeżo zmielonym pieprzem i usmażyć na odrobinie oliwie na lekko rumiany kolorek. Polędwicę pokroić na małe kawałki.Biały ser pokroić na mała kostkę. Wszystkie składniki wymieszać razem z sokiem z ananasa. Do wydrążonej miski z ananasa przełożyć sałatkę .Całość polać sokiem z ananasa i gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny pomysł
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    Super pomysł. Wygląda smakowicie
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wygląda wspaniale! na pewno robi wrażenie na gościach!
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Fajny pomysł na wykorzystanie skorupy ananasa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !