Sposób przygotowania

Mięso opłukujemy,osuszamy i rozbijamy.Posypujemy delikatnie solą i pieprzem.Panierujemy w jajku i bułce tartej.Smażymy na gorącym tłuszczu.Na prawie gotowym kotlecie układamy plaster gruszki i kilka kawałeczków papryki.Przykrywamy żółtym serem i dalej smażymy aż do rozpuszczenia sera.Ja czasem przykrywam całość pokrywką.Podajemy z ziemniaczkami posypanymi świeżą bazylią.Polecam:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam połączenia mięsa z owocami,mnie taki kotlecik by zadowolił:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    pięknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    oryginalne połaczenie smaków
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo apetycznie się prezentuje.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Mięsko ze skłodkim akcentem -pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    genialny ten schab!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super,coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prześliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pola5

    mniam, wykwintne ale i proste, super przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !