Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana cukinia faszerowana mieloną wieprzowiną
Kroki postępowania
Mięsnym farszem wypełnić wgłębienia w cukinii. Na wierzchu ułożyć kawałki sera mozzarella.
cukinia | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
bulion | 1/2 szklanki |
czosnek posiekany | 1 ząbek |
mozzarella | 50 gram |
oliwa | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
mięso mielone wieprzowe | 400 gram |
keczup pikantny | 1 domowy |
kasza jaglana | 2 ugotowana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: