Sposób przygotowania

mięso nacieramy solą,czosnkiem,skrapiamy oliwą i zostawiamy z marynacie ok 3 godzin.Szynkę obsmażamy na złoty kolor na smalcu,dodajemy cebulę(przekrojoną tylko w pół-również podsmażamy).Całość zalewamy litrem wody i dusimy pod przykryciem ok 2 godzin(aż mięso będzie kruche).Doprawiamy do smaku i dodajemy podsmażone pieczarki.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Pyszna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Swietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warta głosu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ale by się zjadło.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !