Sposób przygotowania

Mięso poćwiartować na kawałki. Włożyć do miski, polać oliwą. Natrzeć zgniecionym czosnkiem, obłożyć pokrojoną cebulą. Przyprawić w/w przyprawami. Odłożyć na min. 1 h do lodówki. Piec w rękawie w temp. 180 C w piekarniku przez ok 60 min lub w garnku na gazie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    oooo...ja własnie na etapie eksperymentowania z mięsiwami , więc chyba sie zainspiruję :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    musi być pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyśmienita
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo apetycznie wygląda :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    takie aromatyczne mięsko - pycha:) a jak ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    w takim zestawieniu mięsko zapewne smakuje wyśmienicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !