Sposób przygotowania

Mięso kroimy na kotlety, solimy i pieprzymy.
Delikatnie rozbijamy. Podsmażamy na rozgrzanym
oleju. Przekładamy do garnka. Na patelni smażymy
pokrojoną w drobne piórka cebulę. Dodajemy do
mięsa. Dodajemy pozostałe przyprawy i bulion.
Duzimy na małym ogniu około 30 minut. Po tym
czasie dodajemy okrojone w plasterki pieczarki.
Dusimy następne 30 minut. Gotowy sos zagęszczamy
mąką wymieszaną z wodą. Podajemy z ziemniakami
lub kaszą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Proste i smaczne. Pycha.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko tak robić i jeść.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !