Sposób przygotowania

Rozmrozić szpinak i osączyć z nadmiaru wody. Przygotować ciasto naleśnikowe z mąki, mleka, szpinaku, jajka, czosnku lub minikostki czosnkowej, dodać sól i w razie potrzeby ciasto uzupełniać wodą - dobrze wyrobić mikserem. Na gorącą patelnię posmarowaną tłuszczem wlewać ciasto i smażyć naleśniki. Twaróg lub serek czosnkowy wymieszać z papryką, solą i pieprzem, można wycisnąć ząbek czosnku i takim nadzieniem smarować placki naleśników. Podawać z pieczarkami w cieście http://www.doradcasmaku.pl/przepis/166728/pieczarki-w-ciescie-.html - pycha

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajny pomysł i niskokalorycznie
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Beniu , Twój móżdzek jest bezcenny....super!
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Cóż zrobić? jeść chcą wszyscy - to czasami wymyślam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo mi się podoba ten pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo pomysłowe danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    pyszny :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosc
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    no tak nie próbowałam ale szpinak i twaróg lubię więc na pewno by mi smakowało
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajna propozycja na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !