Sposób przygotowania

Filety z kurczaka przekroić wzdłuż, tak aby powstały tzw. kiszonki. Przyprawić. W tak powstałe kiszonki włożyć 2 plasterki szynki i trochę posiekanej natki pietruszki. Domknąć je, można je \"zamknąć\" wykałaczką. Panierować w mace, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju z dwóch stron. Podawać z ziemniakami i sałatką. Można oblać dowolnie wybranym sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wspaniały filecik
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    a jaki dobry, polecam zrobić, np. jutro! pycha!
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    i zrobiłam:)naprawde dobry
  • 6
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności...
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawy przepis, wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !