Sposób przygotowania

Jajko ugotować na twardo, obrać ze skorupki. Cebulę i jajko pokroić w kostkę, rzodkiewkę w półplasterki, a nektarynkę (bez pestki) w krótkie słupki. Wszystko oprószyć solą i pieprzem. Dodać musztardę, majonez i jogurt, wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    super przepis jeszcze takiego nie widziałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monia87

    zaskakujące połączenia :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !