Sposób przygotowania

Kanie oczyszczamy i myjemy z zewnętrznej strony. osuszamy na papierowym ręczniku. Ja kroję je na ćwiartki . Jajko przyprawiamy , mieszamy . Kanie panierujemy w jajku i bułce tartej, smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A u mnie nie ma grzybów:(
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    znam kanie, ale jakoś nie używam, chociaż zdarzyło sie, ale wtedy, nie chciała sie zmieścić na patelnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne są takie lepsze od schabowych z mięsa
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pyszności :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !