Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do miski wsypuję mąkę, zimne masło ścieram na tarce, dodaję szczyptę soli oraz jedno jajko i jedno żółtko (pozostałe białko posłuży mi do smarowania pasztecików przed pieczeniem). Wkruszam drożdże i wyrabiam gładkie ciasto. Chłodzę w lodówce przez czas przygotowywania farszu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    barszczyk mam to proszę o pasztecik apetyczny....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Ja też poproszę pasztecik, albo i dwa :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Na dwóch też się nie skończy ;) one są zbyt dobre :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    i nie dziwię się, niezwykle apetycznie wyglądają :P)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    wołowiny nie lubię ale paszteciki pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Paszteciki, palce lizać, dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !