Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w bulionie.Cebulę obrać ,posiekać i zeszklić. Do mięsa dodać posiekaną natkę pietruszki ,bułkę razem z bulionem zeszkloną cebulę na oliwie i wbić jajka. Doprawić solą ,świeżo zmielonym pieprzem.Wyrobić jednolitą masę i podzielić na osiem porcji . Formować burgery, wcisnąć po kawałku sera.Smażyć bez tłuszczu na teflonowej patelni z obu stron na brązowy kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm... do obiadku może też by mogły być...?! :)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny pomysł
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    pycha musze zrobic
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !