Sposób przygotowania

Czosnek i pomidory drobno posiekać. Kiełbasę pokroić na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzać 4 łyżki oliwy. Lekko podsmażyć czosnek, dodać pomidory i kiełbasę. Wymieszać. Zalać szklanką wina. Dodać fasolnę z sosem. Pozostawić na wolnym ogniu przez 10 minut, ciągle mieszając. Pod koniec smażenia dodać jajka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na gorąco.

Smacznego!!!!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    pycpota :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !