Składniki:
papryka czerwona | 2 strąki |
papryka żółta | 1 strąk |
papryka zielona | 1 strąk |
czosnek | 3 ząbki |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
oliwa | 0,25 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
papryka czerwona | 2 strąki |
papryka żółta | 1 strąk |
papryka zielona | 1 strąk |
czosnek | 3 ząbki |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
sok z cytryny | 3 łyżki |
oliwa | 0,25 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: