Sposób przygotowania

Z mąki,jajka,soli,oliwy i gorącej wody zarobić ciasto na pierogi.
Odstawić na chwile aby doszło.
Grzyby ugotować w osolonej wodzie.
Cebule przyrumienić na 1 łyzce oliwy.
Ugotowane grzyby i cebule zmiksować,doprawić pieprzem i kucharkiem.
Ciasto rozwałkować i wykrawać krążki małym kieliszkiem.
Na każdy krążek kłaść kulke z masy grzybowej.
Zlepiac jak pierogi a przeciw ległe rogi skleić na palcu .
Gotowac w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobreeee

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !