Sposób przygotowania

Plastry schabu rozbić delikatnie tłuczkiem, uzywam do tego folii aby mięso nie było zbyt poszarpane. Oprószyc solą, pieprzem, ziołami.
Jajko roztrzepać w misce, do drugiej wsypac bułkę tartą.
Kotlety najpierw moczyć w jajku, a następnie obtoczyć w bułce tartej.
Kłaść na rozgrzany olej. Smażyć na małym ogniu z obu stron, aż będą rumiane.


.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !