Sposób przygotowania

Ogórka pokroić w plasterki. Pomidora pokroić w ćwiartkę. Rzodkiewkę tak jak ogórka pokroić w plasterki. Winogrona przeciąć na pół. Sałatę zieloną poszatkować drobno. Wszystko to razem wymieszać ze sobą. Na sałatkę pokruszyć ser feta. Następnie posypać kawałkami natki kopru. Posolić, popieprzyć, Przygotować sos: oliwę z oliwek wymieszać z zawartością torebki. Polać po sałatce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    apetyczna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jakoś nie przepadam za koperkiem w sałatkach

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !