Sposób przygotowania

Ziemniaki zemleć, dodać starty na grubej tarce ser i resztę składników. Wyrobić ciasto, doprawić do smaku, aby było pikantne. Na posypanej tartą bułką stolnicy rozwałkować je na grubość 0,5 cm. Wykrawać spodkiem od szklanki krążki, posypać bułką tartą i smażyć na rozgrzanym tłuszczu, rumieniąc z obu stron. Podawać np z surówką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo luie pikantne jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetne placuszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajne placuszki
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !