Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka gotujemy w wywarze warzywnym (możemy także użyć mięsa z kurczaka np. z rosołu), studzimy, kroimy w drobną kostkę. Dodajemy posiekany drobno szczypiorek oraz pokrojoną w drobną kostkę cebulkę marynowaną, Doprawiamy do smaku majonezem zmieszanym \"pół na pół\" z wodą, solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobre smarowidło :o)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowitości:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Świetne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ciekawa ta pasta- przy najbliższej okazji wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !