Sposób przygotowania

Olej wlać do garnka, pokroić do niego cebulkę zrumienić. Dodać do tego pokrojone w kostkę mięso oraz liść laurowy i ziele angielskie. Posolić. Dusić pod przykryciem do miękkości mięsa. W między czasie, gdy mięso się dusi, umyć, pokroić i usmażyć pieczarki. Gdy mięso będzie miękkie, dolać wody. Zagotować to, dodać usmażone pieczarki, dodać odcedzoną paprykę ze słoika, pogotować chwilę, przyprawić, i pod koniec dać mąkę roztrzepaną z wodą. Zagotować. Odstawić po ugotowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    muszę w końcu spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    smaczny, ale aż tak to się w nim nie lubuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !