Sposób przygotowania

Cukinię obrać, pokroić w plasterki. Jajko rozbełtać. Maczać w nim plasterki cukinii, obtaczać je w bułce tartej i kłaść na rozgrzany olej. Oprószyć solą i pieprzem. Smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    super tego szukałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    super tego szukałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    super tego szukałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    bardzo lubię taką cukinię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !