Składniki:
sznycle z mięsa cielęcego z udźca | 5 szt |
olej | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyzeczka |
śmietana | pół szkl |
sos pieczeniowy | 1 opak |
sól, pieprz | do smaku |
masło | 2 łyżki |
wino czerwone | 125 ml |
sznycle z mięsa cielęcego z udźca | 5 szt |
olej | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyzeczka |
śmietana | pół szkl |
sos pieczeniowy | 1 opak |
sól, pieprz | do smaku |
masło | 2 łyżki |
wino czerwone | 125 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: