Sposób przygotowania

Paprykę najpierw myjemy pod bieżącą wodą a potem wrzątkiem zalewamy i kroimy w kosteczkę , pomidory obieramy ze skórki i przetrzyj przez sito , warzywa razem z czosnkiem włóż do garnka i gotujemy na średnim ogniu do momentu aż zauważymy że są miękkie , potem całość przetrzyj przez sito i ponownie przełóż do garnka i gotujemy do uzyskania puree , pod koniec gotowania dodajemy posiekana natkę pietruszki może być garstka , potem cukier , sól , pieprz i oraz szklankę oleju , gotowa już prawie pastę przekładamy do słoików i gotujemy pół godziny muszą być całkowicie zanurzone w wodzie .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    coś nowego :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !