Sposób przygotowania

mięso opłukać i pokroić w niewielką kostkę oprószyć solą i pieprzem oraz oregano i posmarować musztardą odstawić w chłodne miejsce na godzinę,ananasa i paprykę pokroić w kostkę wielkości pokrojonego mięsa z kurczaka i nabijać na patyki do szaszłyka naprzemian aż do wyczerpania składników na koniec każdy szaszłyk posmarować olejem z pestek winogron i upiec na grillu ok.15-20min.podawać z ziemniakami najlepiej pieczonymi oraz pomidorową salsą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny szaszłyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !