Sposób przygotowania

schab pokroić w plastry,rozbić.Pieczarki pokroić w drobną kostkę podsmażyć , dodać odciśniętą ,drobno pokrojoną kapustę, poddusić na koniec dodać łyżkę kaszki manny ,chwilę dusić ,doprawić solą , pieprzem. Na rozbite plastry schabu nakładać farsz ,zwinąć w zrazy,kłaść na rozgrzany olej na patelni ,obsmażyć z obydwu stron.Przełożyć do brytfanki,podlać wodą lub bulionem i dusić około godziny

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    z chęcią bym spróbowała :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis trzeba wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    a to ci nowość dwa super danie w jednym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne te zrazy
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pysznie się zapowiadają te zrazy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak jeszcze nie robi?am.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszne zrazy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !