Sposób przygotowania

Mięso opłukać, osuszyć, pokroić w cienkie paski, zrumienić na tłuszczu i przełożyć do garnka. Cebulę obrać, pokroić, zeszklić na tłuszczu po smażeniu mięsa, dodać do mięsa razem z kminkiem, pieprzem i solą. Podlać piwem, a jeśli trzeba wodą i dusić aż mięso będzie miękkie. Posypać chlebem i dusić jeszcze przez 3-5 min. Podawać z ziemniakami i kapustą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobry przepis.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    może być ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Piwo zwykłe, czy karmelowe?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm...z pifffkiem...;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    dobre!
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ciekawy przepis :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    wolę oba główne składniki spożywać osobno
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    z piwem..pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może być ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    zachęcający przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !