Sposób przygotowania

Jajka roztrzepać z mlekiem i mlekiem zsiadłym. Dodać mąkę z sodą. Dokładnie wymieszać. Mąki dodajemy, by ciasto było dość gęste. Doprawić do smaku solą. Cebulę pokroić w piórka. Kiełbasę pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać olej i wyłożyć cebulę wymieszaną z kiełbasą. Zalać przygotowaną masą. Podsmażyć naleśniczka z jednej strony i ostrożnie obrócić na drugą stronę podsmażyć na średnim ogniu. Zdjąć z patelni. Stronę z kiełbasą i ketchupem polać ketchupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Taki sobie naleśniczek.....super! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczny i okazały naleśniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !